Soferilor le recomandam muuuulta rabdare…

Asa cum ne-am obisnuit, vom avea parte de alte lucrari cu caracter provizoriu, o noua carpeala pe romaneste spus, fapt care nu face altceva decat sa prelungeasca bataia de joc fata de soferii care circula pe podul de la Sanpaul.

De astăzi au început reparațiile provizorii pe pasajul Sânpaul de pe DN15 în județul Mureș. Lucrările sunt executate în regie proprie de Secția de Producție a DRDP Brașov după ce firma care se ocupa de reabilitarea podului a dat dovadă de neseriozitate, nu a terminat lucrările la timp (termenul finalizare fiind sfârșitul lunii septembrie 2018) și astfel am intrat în iarnă cu rampele pasajului într-o stare necorespunzătoare.

Pentru reparații Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov va folosi mixtura stocabilă (asfalt la rece) dar și utilajul care funcționează pe bază de încălzire cu infraroșu, acestea fiind singurele tehnologii care se pot aplica în sezonul rece.

DRDPB menționeaza că lucrările au caracter provizoriu, cele permanente urmând să se execute în primăvara. Toate cheltuielile intervenției de acum vor fi imputate constructorului, pe lângă penalizările pentru că nu a terminat lucrarea la timp.

MS / RDPB