Va rugam sa distribuiti apelul…

Un apel de ajutor pentru familia care s-a trezit la propriu cu o mașină de teren în casa, a fost publicat pe pagina Corunca.info. Locatara, vizibil afectata de incident, din fericire mai mult la nivel psihic, suferă și de handicap locomotor la ambele picioare si nu beneficiază de niciun ajutor social.

Iată cum suna anunțul de ajutor și cum arata casa după accident:

“Doamna Kövari Rozália din Corunca a fost surprinsă in timp ce dormea de o avalanșă de mobilă , electrocasnice si moloz , cauzată de bolidul ce a intrat prin peretele locuinței !
Din fericire femeia a scăpat cu răni ușoare !
Vinovat de accident este un șofer din Bistrița care a intrat in fața Hummerul-ui cu nr de Bulgaria ce a fost nevoit sa vireze brusc in afara carosabilului distrugând imobilul de pe Calea Sighisoarei nr 12, Corunca ! Accidentul a avut loc duminica 27 Ianuarie ,orele 22:30

Vă invităm pe această cale să dăm dovadă de omenie si solidaritate cu aceasta sărmană femeie aflată in suferință ! Cei care o pot ajuta cu piese de mobilier , electrocasnice de care numai au nevoie , alimente , etc ,va rog sa ne scrieți mesaj ori să o contactați direct pe d-na Kovari (0753) 454 862 )! Dorim să știți că dânsa nu a solicitat niciun ajutor !
D-na Rozalia suferă de handicap locomotor la ambele picioare si nu beneficiază de niciun ajutor social!”, scrie Corunca.info

Sursa: Corunca.info