Imagini video DRAMATICE cu momentul in care mureseanul este calcat de duba…

Publicam in data de 10 ianuarie 2019 o stire referitoare la tragedia petrecuta in localitatea Livezeni, in urma unui accident rutier in care si-a pierdut viata un muresean.

Comunicatul Politiei spunea ca “mortul este de vina”, mai exact: “In data de 10.01.2019, ora 13:05, pe raza localităţii Livezeni, un bărbat, de 51 de ani, din localitatea Livezeni, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Livezeni, pieton angajat în traversarea neregulamentară a drumului. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Revoltati de constatarea politistilor, apartinatorii persoanei decedate, spun ca lucrurile au stat cu totul altfel, si anume, persoana decedata se afla pe marginea carosabilului in momentul in care a fost lovita, iar soferul autoutilitarei conducea cu viteza excesiva, chiar daca in zona exista restrictie de 30 km/h. In sprijinul celor afirmate de apartinatori, stau imaginile video cu momentul cumplitei tragedii, pe care le publicam in acest material.

Facem apel de URGENTA la cadrele din IPJ Mures care se ocupa de acest caz pentru a intreprinde cercetari solide pentru “stabilirea cu exactitate” a vinovatului, mai ales ca, conform celor declarate de apartinatori, soferul care a provocat accidentul nu are nici macar permisul suspendat, acesta reprezentand in continuare un real pericol pe sosele.

Atentie, imagini video cu puternic impact emotional…

MS / Foto: captura video