Prezent intr-o emisiune, presedintele PSD Tirgu Mures, Horea Soporan, nimeni altul decat ginerele sefului PSD Mures, Gliga V., a anuntat candidatul la primaria municipiului Tirgu Mures din partea socialistilor mureseni, in persoana tanarului aspirant… si cam atat, Papuc Sergiu Vasile, actualmente viceprimar al urbei.

Despre Papuc am scris in cateva materiale, nu insistam prea mult, se stie!

Se stie ca in doi ani de cand este viceprimar nu a facut absolut nimic pentru oras (fapt verificat, poate observa orice targumuresean asta!). Se stie ca face parte din alianta PSD-ALDE, ALDE Mures fiind preluat la inceput de an de Maior Claudiu. Se stie ca prietenia mai mult decat vizibila cu Maior&Florea il face sa aplaude la toate concertele “gratuite”. Se stie ca este cel mai bun avocat dintre consilieri si se stie ca este cel mai bun consilier dintre avocati. Se stie ca viziunea lui este una invechita, incercand insistent sa-si copieze sefii, atat pe cei de la nivel central cat si pe cei de la local (amandoi condamnati penal), desi e tanar si… cam atat!


Update: Ne bucuram ca pana si candidatul ne da Like la material, asta inseamna ca-i place si recunoaste ca am scris adevarul…

In incheiere, ce sa mai spunem: Doamne fereste!

MS /  Foto: colaj