Două persoane în vârstă de 39 de ani, au fost prinse de un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş, după ce au furat pneuri, din uscătorie de pe o strada, din Târgu Mureş.

În fapt, în data de 22 ianuarie în jurul orei 23,05 , pe timpul executării serviciului, jandarmii au fost sesizaţi de către dispecerul 112, cu privire la faptul că pe B-dul 1848, din Tg-Mureş, se reclamă furt în desfăşurare de pneuri din uscătorie. Echipajul s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au reuşit prinderea şi identificarea persoanelor V.I. şi F.Z. din Târgu-Mureş. Aceştia după ce au intrat folosind interfonul, în scara imobilului, situat pe B-dul 1848 din Tg-Mureş, au urcat la etajul X, de unde din uscătorie, prin forţarea sistemului de închidere au sustras un set de 4 pneuri cu genţi din aliaj, pe care le-au coborât cu liftul la parter , fiind reţinuţi în faţa imobilului de către echipajul de jandarmi având bunurile asupra lor. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 lei, care a fost recuperat în totalitate.

Suspecţii şi actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a faptei de furt calificat conform art.228, alin.1, Cod Penal au fost predate organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş /  Foto: colaj arhiva