Publicam acest advertorial, in mod gratuit, deoarece administratorul IOF EUROPA, in urma apelului publicat de noi, a ajutat, cu o donatie materiala, familia de mureseni care a trecut prin momente grele la pierderea tatalui, decedat in Italia. Detalii privind cazul la care facem referire, aici: Povestea emoționantă a celor 7 copii rămaşi orfani de tată! Familia are nevoie disperată de ajutor.


Romani şi Basarabenii sunt plecati la lucru peste hotare în toată Europa, iar numarul acestora creste zilnic. Multe familii au o ruda sau un prieten plecat la munca in Italia, Spania, in Germania, Austria, Olanda, Norvegia, Franta Ungaria, pentru a ii putea ajuta pe cei pe care i-au lasat acasa, pentru a le oferi un viitor mai bun.

Decesul unei persoane este un eveniment tragic. In situatii de genul acesta, cei ramasi in urma au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a-si aduce apropiatii pentru inmormantare acasa.

IOF EUROPA VĂ STA APROAPE!

Pentru astfel de situatii exista firma IOF EUROPA  specializată in transport funerar international, serviciu ce presupune ca persoana decedata sa fie ridicata de catre personalul firmei din locatia in care acesta se afla: domiciliu, azil, morga sau spital, depozitata intr-un sicriu din material de zinc ca mai apoi sa fie transportata pana la destinatie. Pentru acest gen de transport suntem pregatiți 24/24

Firma IOF EUROPA se ocupă de servicii funerare si de serviciul de repatriere si pun la dispozitia clientilor tot ceea ce este necesar in aceasta situatie de la consultanta non stop si pana la intocmirea intregului dosar şi documentatiile aferente unui deces. Ca serviciu de repatriere, firma IOF EUROPA sta la dispozitia persoanelor fizice cat si a firmelor multinationale cu domiciliul sau in tranzit prin tarile din Uniunea Europeana.

Datorita colaborarilor cu asociatiile funebre în cele mai mari oraşe din Europa, firma IOF EUROPA SRL este mereu la curent cu cele mai noi reglementari ale consiliilor Europene şi locale. La cerere, IOF EUROPA se poate ocupa de toata documentatia necesara pentru repatrierea decedatului in cele mai bune conditii legislative, de igiena si de pastrare in tara in care va fi inmormantat decedatul, mai exact asigura transportul din tarile europene catre Romania Republica Moldova dar si din Romania catre Rep. Moldova si tarile europene.

Transportul se realizeaza in sicrie din lemn de esenta tare dublate obligatoriu cu un sicriu din zinc sigilat fara costuri suplimentare. De asemenea acestea contin placutele de identificare ale decedatului. Repatrierea pe cale terestra este doar o varianta disponibila pentru familiile indoliate. Acesta pot opta si pentru repatriere decedati pe cale aeriana cat si pentru repatrierea cenusei, daca se va opta pentru incinerare, situatie in care familia va primi ramasitele decedatului. Diferenta dintre un transport funerar international rutier si unul pe cale aeriana consta in prețul mai ridicat pe cale aeriană dar şi mai rapid.

Colaboram cu firme de transport aerian garantand prețuri reduse în toate aeroporturile din lume!

Cheltuielile aferente procedurilor de transfer al unui decedat dintr-o tara in alta sunt destul de ridicate, motiv pentru care firma de pompe funebre IOF EUROPA SRL vine in sprijinul familiei indurerate asigurand transportul decedatului si pe baza politei de asigurare.

Iof Europa  S.R.L.  – Repatriere Europeana Non Stop Incepand de la 1500 Euro.

0039 3533547040

www.trasportifunebrieuropa.it
info@trasportifunebrieuropa.it

Tot demersul necesar pentru repatrierea persoanei decedate. Ne ocupăm noi de tot demersul necesar pentru repatrierea persoanei,  avem nevoie doar de imputernicire de la familia îndurerată, si restul demersului , actelor, ridicarea defunctului,îmbrăcarea,  imbalsamarea, la primărie,  cu o singură imputernicire,  este totul rezolvat. Chiar dacă persoana decedata are lipsa de acte, cum ar fi , daca e căsătorit/ă , sau necăsătorit/ă , certificat de naștere, de căsătorie,  sau buletin,sau pasaport, sau chiar daca nu are nici un act la el, tot noi ne ocupăm de refacerea actelor in doar cateva ore, pentru repatrierea defunctului.

Personalul firmei funerare IOF EUROPA se ocupa de obtinerea tuturor documentelor.

IOF EUROPA SRL tratatează cu seriozitate si atentie pentru ca repatrierea celui trecut in nefiinta sa se desfasoare intr-un mod corespunzator, astfel incat persoana decedata sa ajunga acasa in conditii optime legal si igienic.

Firma funerara poate oferi urmatoarele modalitati de repatriere, dupa caz:

–   transport funerar international de peste hotare din orice tara pana in orice oras din Romania şi  Republica Moldova ( dar şi Bulgaria, Macedonia, Albania)

–   transport funerar pe cale terestra cu dricuri special omologate.

–   transport funerar aerian.

–   transport cenusa, in caz de incinerare.

Iof Europa  S.R.L. – Repatriere Europeana Non Stop Incepand de la 1500 Euro.

0039 3533547040   ITALIA

0040 775 74 7040   ROMANIA

0049 15776511945 GERMANIA

0035 90893792808  BULGARIA

0034 642 43 23 39    SPANIA

www.trasportifunebrieuropa.it
info@trasportifunebrieuropa.it