Ne amintim indurerati de cazul elevei cazuta de la etaj pe geamul scolii generale nr. 7 din Tirgu Mures. Au trecut 7 luni de cand fetita s-a stins din viata, dupa mai multe saptamani de chinuri, cu operatii repetate la coloana, intr-un spital din Cluj Napoca. Din pacate, nici pana astazi nu se stie cine este vinovat pentru tragedie, anchetele sunt in continuare “in desfasurare”.

Maine, cand Szidonia ar fi implinit 15 anisori, familia, desi aflata la mii de kilometri departare la munca in strainatate, organizeaza la mormantul fetitei un moment de reculegere in amintirea ei. Cine doreste sa aprinda o lumanare o poate face, la Cimitirul din Sangeorgiu de Mures, la ora 15,30, moment in care, in memoria ei, vor fi lansate zeci de baloane.

Iata si mesajul emotionant transmis de mama acesteia, Nagy Erika:

“Maine, cānd ar trebui sa fie o zi de sarbatoare, cei dragi sa iti spuna La multi ani fata draga, tu esti plecata, nu te vede, nu te aude nimeni din pacate!!

Ai plecat prea devreme, nici 15 ani nu aveai! Au trecut deja 7 luni foarte grele de cand nu esti alaturi de mine. A trecut ziua copilului, inceputul unui an scolar, la care tu participai cu drag, sí din pacate unde ti-ai lasat anii de viata dupa accidentul acela cumplit unde nici IN ziua de azi nu exista un vinovat!!

Din 27 mai 2018 cand te-am vazut IN viata ultima data nu mai e nimic la fel!

Vreu sa stii Szidónia ca imi lipseti enorm de mult sí astept sa ne intalnim IN lumea cealalta! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE suflet frumos !!!!”