In aceste zile se realizeaza achizitia companiei LION VICTORIA – care a luat fiinţă în decembrie 2002 şi este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii în domeniul auto pe piaţa din judeţul Mureş, iar la nivel naţional este unul din cei mai importanţi concesionari Dacia, Renault, Nissan -, de catre grupul de firme MATEROM, companie mureseana ce reprezinta o afacere românească de familie, dinamică, cu aproape 20 ani de experienţă si peste 500 de angajati, care ocupă locul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.

Iata ce comunica consilierul companiei Lion Victoria, cu privire la aceasta importanta achizitie, intr-o informare adresata clientilor:

“Firma SC Lion Victoria a fost achizitionata de grupul Materom. Toate sistemele informatice de emitere bonuri, avize, facturi, au fost blocate de Renault Comercial Roumanie pana la finalizarea tranzactiei. De asemenea suntem momentan in imposibilitatea de a obtine numere provizorii de la serviciul inmatriculari Mures. Din aceasta cauza dorim sa va informam ca livrarea/plata/emiterea de acte/transportul masinii d-voastra va suferi probabil o intariere inca necunoscuta noua, echipei VN. Va solicitam rabdare si va promitem ca va tinem la curent cu evolutia acestei situatii. Va multumim.”

MS / Foto: colaj