În această dimineata, pe strada Mihai Viteazu din Sighisoara, a avut loc o tragedie în care o femeie s-a aruncat de la etajul 4 a unui bloc de locuințe.

Din păcate, echipajele de salvare sosite la fata locului nu au mai putut salva victima. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Politia efectuează cercetări în acest caz.

Update: “Astazi, in jurul orei 07:50 Politia Municipiului Sighisoara a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie de 30 de ani din municipiul Sighisoara, despre faptul ca mama acesteia a cazut de la etajul al 4-lea al imobilului in care locuia. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului Sighisoara, precum si un echipaj din cadrul SMURD si ISU. S-a constatat ca cele sesizate se confirma, stabilindu-se identitatea persoanei in cauza, ca fiind o femeie de 54 de ani din municipiu. Din pacate a fost constatat decesul acesteia. In continuare se fac cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs incidentul.” a declarat subinspector de politie Rugina Emanuela, purtator de cuvant al IPJ Mures.

Foto: Darius – info locație radar Sighisoara