Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari au oprit pentru control, în trafic, între localităţile Viforoasa şi Roua, două autoutilitare, conduse de doi bărbaţi, de 53, respectiv 28 de ani, din localitatea Sângeorgiu de Pădure.

În urma controlului, într-una dintre autoutilitare a fost identificată cantitatea de 1,5 mc de material lemnos din speciile carpen si fag, iar în cealaltă autoutilitară cantitatea de 1 mc de material lemnos din aceleaşi specii, pentru care conducătorii auto nu au putut prezenta documente justificative.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 28 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Sovata.

Totodată a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva