Azi noapte, pe strada Viile Dealului Mic din Tirgu Mures, a avut loc o actiune în forță a polițiștilor mureșeni în urma căreia soferul unui autoturism a fost prins conducând fără permis de conducere.

Conform martorilor oculari, autoturismul marca Hyundai Coupe, a fost urmărit în viteză de mai multe mașini de Poliție, acesta fiind oprit după ce tânărul de care conducea masina a pierdut controlul asupra volanului, a sărit peste șanțul de pe marginea carosabilului și a ajuns în câmp.

Aceleași surse precizează ca din autoturismul oprit au fugit doua persoane, care au fost prinse imediat de polițiști sub amenințarea armelor. Ulterior în zona și-a făcut apariția și un procuror care a percheziționat mașina.

Autoturismul în cauză, este și în prezent în acel loc, fără plăcute de înmatriculare. Foto la finalul materialului.

Prezentam și varianta oficiala remisa de IPJ Mures:

La data de 10 ianuarie a.c., laora 00:27, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, au oprit în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Tîrgu Mureş.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, se precizează în comunicatul IPJ Mureș.

Foto cop: colaj