Continua “gogonata” din partea primariei?!

Tot in 10 decembrie 2018, s-a semnat si contractul privind “Studiu de prefezabilitate pentru Creare strada de legatura intre Livezeni si Spitalul Judetean de Urgenta Mures” in valoare de 65 000 RON.

Asa cum spune internautul Kodok Marton, care a facut referire la acest contract, sa speram ca nu sunt doar alte metode de sifonare a banilor publici pe studii de fezabilitate la proiecte care nu vor fi puse in practica niciodata.

Este important de precizat ca realizarea acestui drum de legatura a fost pusa in  spatiul public in urma cu ani buni de catre primarul penal din Tirgu Mures, doar ca pana astazi nu s-a facut nimic concret in acest sens.

Mai exact, in anul 2015, primăria municipiului Târgu-Mureş cauta constructor pentru executarea lucrărilor aferente proiectului „Creare stradă de legătură între strada Livezeni şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş”. Proiectul era prevazut a fi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.  “Potrivit site-ului www.licitatiapublica.ro la data respectiva, valoarea estimată a licitaţiei era  de 35,28 milioane lei, fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor era 2 martie 2015, ora 10.00.”

Iata si contractul incheiat in data de 10 decembrie 2018:


Va reamintim ca tot in 10 decembrie – Au inceput demersurile pentru „Strada de legatura intre Autostrada Transilvania si Sancraiul de Mures si pod peste raul Mures”

MS /  Foto: colaj