TRAGEDIE. O femeie a ars de vie in propria locuinta dupa ce flacarile puternice au facut casa scrum! FOTO

Dumnezeu s-o odihneasca in pace…

Sfârșit tragic pentru o femeie de 85 de ani din localitatea Murgești, județul Mureș. Aceasta a murit în locuința ei, cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a extins atât de repede, încât nimeni nu a mai putut să intre pentru a o salva pe bătrână.

Aproape nimic nu a mai rămas din casa în care se adăpostea femeia din localitatea Murgeşti. Bătrână şi bolnavă, se încălzea la focul de lemne şi folosea lumânări ca sursă de lumină, spun vecinii. Incendiul putea porni de la orice. Vecinii au sunat la 112, iar pompierii din Târgu Mureş au intervenit rapid, însă nu au mai putut face nimic.

După ce au reuşit să stingă flăcările, pompierii au găsit-o pe femeie fără suflare.

Plt. maj. Olariu Claudiu, pompier: “Am intervenit cu două autospeciale de apă şi spumă după pătrundere în locuinţa au găsit din păcate o persoană decedată. Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţii mari de material comustibil găsit în locuinţă.”

Cauza exactă a izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită în urma unei anchete. Pompierii atrag atenţia că în acest sezon cele mai dese probleme se înregistreaza din cauza instalatiilor neconforme de încalzire, a cosurilor de fum necurăţate sau a scurgerilor de gaze la reţele care nu au fost inspectate la timp de specialişti.

Sursa: protv.ro / observator.tv /  Foto: colaj / captura video