Atentie, soferi! Circulatia a fost reluata…

Update Infotrafic: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a revenit la normal pe DN 15 Târgu Mureş – Iernut, pe raza localităţii Recea, judeţul Mureş, unde anterior traficul a fost oprit ca urmare a unui accident.

Pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, condus de o soferita in varsta de 63 de ani, a intrat în impact frontal cu un autotren, fiind proiectat apoi în alt autoturism.

În urma coliziunii, femeia a decedat, iar alte două persoane au fost rănite uşor.


Va reamintim ca aseara – Doi mureseni au facut accident la 220 km/h in timp ce transmiteau live si ascultau manele! VIDEO


In urma cu putin timp, la sensul giratoriu din localitatea Recea, judetul Mures, inainte de aeroport, a avut loc un grav accident de circulatie in care o persoană a ramas încarcerată, iar alte 2 sunt ranite.

Impactul a avut loc intre un TIR incarcat cu fier si doua autoturisme. Din pacate, in urma acestuia, o femeie si-a pierdut viata, conducatoarea unuia dintre autoturisme. Pompierii executa manevre de descarcerare a victimei decedate, ramasa blocata intre fiarele contorsionate ale masinii.

Echipajele de salvare sosite la fata locului acorda primul ajutor celorlalte doua persoane ranite, care au refuzat transportul la spital.

Circulatia este ingreunata, fiind deviata pe ruta alternativa.

Sursa: infotrafic / Foto: Zoltan Ujvary‎ /  Ruxanda Galut – INFO TRAFIC jud. MURES