Aseara, între localităţile Gurghiu şi Ibăneşti din judeţul Mureş, in jurul orelor 21, a avut loc un accident in care doi tineri au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au răsturnat cu un BMW în timp ce transmiteau imagini în direct pe facebook si ascultau manele.

Şoferul, un tânăr de 23 de ani din comuna Hodac, se afla în maşină alături de un prieten în vârstă de 20 de ani. Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum cei doi ascultă muzică şi circulă cu o viteză de aproximativ 220 de km/h. Cel mai probabil, ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, însă o anchetă a poliţiei va stabili cu exactitate acest lucru.


Imagini cu ce a ramas din masina, aici.


La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcţiei BMW-ului, din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, în timp ce pasagerul a suferit răni mai grave. Totuşi, viaţa celor doi nu este în pericol.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, şoferul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional si limbaj licentios…

Sursa: observator.tv / Foto: colaj captura