Fara licitatie, semnat rapid, plati facute! Siguranta pasagerilor in real pericol…

Firma care a câștigat contractul pentru servicii medicale de urgență la Aeroportul Internațional Transilvania nu are autorizație! Direcția de Sănătate Publică a confirmat informațiile și spune că firma riscă până la 40.000 de lei amendă. De cealaltă parte, șefii aeroportului nu văd nimic în neregulă.

218.400 de lei este valoarea contractuluiSuma este cu doar 87 de lei mai mică față de valoarea maximă pe care instituția o avea în buget.

Selecția de oferte s-a făcut cu o viteză greu de explicat. Doar 10 zile lucrătoare au avut la dispoziție doritorii să pregătească tot dosarul ca să aplice. Așa se face că a existat… o singură ofertă.

De cealaltă parte, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului, Peti Andrei, nu vede nimic în neregulă și chiar a făcut plățile facturate de această firmă.

Acționari majoritari cu peste 80% din aportul la capital în firma Ultra Test sunt membrii familiei Solovăstru din Tîrgu Mureș. Mircea Solovăstru este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Transilvania.

Citeste toata stirea pe realitateademures.net /  Foto: colaj