Asistam la atatea tragedii, soldate cu sute de morti, si totusi …

* La data de 27 noiembrie a.c., la ora 11:32, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş au oprit în trafic, pe strada Piaţa Trandafirilor, un autoturism condus de un bărbat, de 45 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. A fost întocmit dosar penal.

* La data de 27 noiembrie a.c., la ora 20:45, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş, au oprit în trafic, pe strada Piaţa Trandafirilor, un autoturism, condus de un bărbat, de 52 ani, din comuna Sîntana de Mureş, căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

* La data de 27 noiembrie a.c., la ora 13:09, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au oprit în trafic, pe strada Codrului, din comuna Albeşti, un autoturism condus de un bărbat, de 45 ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

* La data de 27 noiembrie a.c., la ora 08:40, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Suplac au oprit în trafic, pe DJ 142, în localitatea Idrifaia, un autoturism condus de un bărbat, de 33 ani, din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva