Va mai amintiti de promisiunea primarului-inculpat Dorin Florea in 2016, in timpul campaniei electorale? De pozele cu autobuze noi facute de el in fata primariei Tirgu Mures, zambete si declaratii pompoase despre zecile de autobuze noi care vor veni, dar fara niciun rezultat pana acum?

Va mai amintiti declaratia din vara a socialistului viceprimar al municipiului Tirgu Mures, S. Papuc, care promitea “32 de autobuze electrice cu dimensiunea de 12 metri și a 15 autobuze electrice cu dimensiunea de 10 metri” si “un număr de minim 38 de autobuze diesel“?

Fabricarea dureaza vreo 6 luni…

O alta declaratie, nu la fel de avangardista, vine acum din partea vesnicului director de la Transport Local Tîrgu Mureș, Tatar Bela, care spune ca mai dureaza cel putin un an pentru ca targumuresenii sa vada in trafic cele 38 de autobuze, nicio vorba despre cele electrice.

“Licitația este în curs, caietul de sarcini este la avizat, încă nu s-a întors. Dacă se întoarce în, hai să spunem în termen de o lună se poate aplica pe SEAP după aceea mai durează încă vreo 90 de zile până se atribuie și ciclul de fabricație mai e încă 6 luni, deci aproximativ anul viitor, în cel mai bun caz, septembrie, octombrie, presupun eu,” a declarat Tatar Bela pentru RTM.

MS /  Foto: colaj