Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…

Ceaţa i-a fost fatală tânăr de 21 de ani din Reghin,  judeţul Mureş! Baiatul, student la Academia de Poliţie, a plonjat cu maşina in turbina, din cauză că nu şi-a dat seama că trebuie să ia o curbă. Două tinere, de 13 şi 19 ani, au fost scoase din apa îngheţată de oamenii care au văzut accidentul. Însă, pentru şofer, a fost nevoie de intervenţia scafandrilor. Detalii aici.

In aceasta dimineata a avut loc procedura de extragere a masinii din Turbina. Aceasta urmeaza sa fie supusa unor expertize.

Era 3 dimineaţa când tânărul, student la Academia de Poliţie, a pierdut controlul volanului. Ceaţa era foarte densă, iar şoferul avea viteză mult prea mare şi nu a văzut curba. A rupt un gard şi a plonjat în apa unui canal colector. Câţiva taximetrişti au văzut accidentul şi au încercat să ajute.

Tinerele de 13 şi 19 ani au avut noroc. Ştiau să înoate, aşa că au reuşit să ajungă până la malul canalului de unde martorii le-au scos pe uscat. Şoferul, însă, a luat o decizie care i-a fost fatală. Martorii au cerut ajutor la 112. Imediat în zonă au ajuns echipaje de pompieri, scafandri şi ambulanţe.

După o oră şi jumătate, scafandrii au reuşit să-l scoată din apă pe tânărul de 21 de ani. A fost dus la spitalul de urgenţă, dar medicii nu au mai putut să-l salveze.


R.I.P. – Cosmin este tanarul care a murit dupa ce a plonjat cu masina in turbina cand se intorcea din club!


TRAGEDIE! Un tanar a murit dupa ce a plonjat cu masina in turbina!

MS /  Video: Eugen-Elemér Dobrovolschi