Aeroportul Transilvania Târgu Mureș și operatorul aerian Tarom lanseaza astazi cursele Târgu Mureș – București. Noile zboruri vor începe de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Programul si pretul curselor…

Pe ruta București – Târgu-Mureș în fiecare Joi și Duminică decolează la 21:20 și aterizează la 22:30
Pe ruta Târgu-Mureș – București în fiecare Vineri și Luni decolează la 05:40 și aterizează la ora 06:50
Între 23 Decembrie și 6 Ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor.

Avioanele vor fi de tip ATR 42-500 – numite si autocare zburatoare -, care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră.

Tariful pentru un bilet dus-întors porneşte de la 55 EUR*, cu toate taxele incluse. *Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Facilitati oferite…

Avioanele dispun și de Business Class, care acordă prioritate și facilități, de la check-in şi până la livrarea bagajelor la destinaţie. La bordul aeronavei, pasagerii Business Class, suplimentar față de serviciile gratuite oferite la Clasa Economic, sunt întâmpinaţi cu o băutură la alegere (un sortiment de vinuri atent selecţionate, şampanie şi bere de calitate superioară). Puteți beneficia de un tratament prioritar în fiecare dintre momentele călătoriei dumneavoastră:
Prioritate la ghişeele de ticketing,
Prioritate la ghişeele check-in şi predarea bagajului de cală,
Prioritate la control documente şi securitate,
Prioritate la ghişeul de transfer,
Prioritate la îmbarcare,
Prioritate la livrarea bagajelor.

Pentru ca toţi pasagerii să se bucure de confort, Clasa Economic pune la dispoziţie o serie de servicii gratuite: o masă la alegere (aceasta trebuie anunţată cu minimum 12 ore înainte de zbor), diverse sortimente de băuturi, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 de kg (pentru Amann, Beirut şi Larnaca, bagaj de 30 de kg). De asemenea, alegerea locului nu presupune niciun cost, iar check-in-ul gratuit se poate efectua online sau la aeroport.

Acum, Aeroportul Transilvania Târgu Mureș oferă toți pasagerilor parcare gratuită.

Cu Tarom Online Check-in, puteţi să vă înregistraţi online cu maximum 30 de ore şi minimum 1 oră înainte de ora de plecare a zborului. Rezervați acum bilete pentru ruta Târgu Mureș – București!
NOU: Acum disponibil anularea inregistrarii online pentru pasagerii rezervati individual.

Sursa:aeroportultransilvania.ro / Foto: Planespotters.net