Nicolae Drăgoi, a fost săltat aseara de poliţişti şi dus la secţie. Suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Are 33 de ani şi nu e la prima abatere.

Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol. Astăzi, va fi dus la Parchet şi ulterior la instanţă cu propunere de arestare preventivă.


După atacul brutal, tânăra s-a ridicat şi a condus până acasă. Fata nu îşi aminteşte nimic din cauza loviturii puternice încasate şi a ajuns la spital, acolo unde este internată şi în prezent. Atenţie, detalii si imagini care vă pot afecta emoţional, aici | VIDEO


Cum au modificat PSD, ALDE si UDMR legea in Parlament astfel incat sa beneficieze de legea recursului compensatoriu cat mai multi puscariasi si sa scape politicienii incarcerati…

Proiectul de lege initiat de guvern privind recursul compensatoriu a fost modificat in Parlament intr-un punct esential, astfel incat sa beneficieze cat mai multi detinuti, chiar si cei care nu au stat in celule supraaglomerate sau in conditii precare. Este suficient sa fi fost detinuti in penitenciare in care s-au semnalat astfel de situatii, ca automat legea li se va aplica si lor.

Altfel spus, detinutii de lux din randul politicienilor sau oamenilor de afaceri influent nu beneficiau de lege daca ramanea varianta initiala, deoarece acestia nu stateau in celule supraaglomerate. Prin modificarea operata in Parlament, simpla cazare intr-un penitenciar in care au fost semnalate “lipsuri la conditiile impuse de standardele europene” ii califica si pe ei sa ceara recalcularea pedepsei in sensul ca la fiecare 30 de zile executate se adauga 6 ca fiind executate.

Aproximativ 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu.


Imagini video cu suspectul adus la Politie…

MS / hotnews.ro /  digi24.ro / alba24.ro / Foto: colaj captura