Tânără mureseanca Zsuzsa Zillmann, a renunţat la meseria de jurist, pentru a se dedica în totalitate preparării cosmeticelor bio! Nu a făcut pasul decisiv din prima. Întâi a avut nevoie să experimenteze, ca să obţină produse de calitate. Iar mai apoi să aibă destule cliente, astfel încât să se poată întreţine din banii obţinuţi pe cosmeticele ei.

A trecut de la meseria de jurist la cea de preparator de creme și cosmetice; face produse de îngrijire a corpului din uleiuri și unturi vegetale, fără adaos de chimicale. Folosind efectul terapeutic al uleiurilor esențiale, restabilind echilibrul natural al pielii, mureșeanca spune că pielea va fi hrănita si protejată.

Brandul creat de ea se numeste Herbio. Cosmetice din ingrediente 100% naturale,realizate manual! Mai multe detalii gasiti aici.

Când frigul e stăpânul vremii, crema specială pentru ten face diferența în ce privește confortul și frumusețea pielii. Puloverele și paltoanele nu sunt singurele lucruri groase de care avem nevoie în lunile reci. Hidratarea feței este necesară, nu și suficientă însă.

Legutóbb ilyen volt a vásár! Kellemes nyaralást a nyaralóknak!Așa era ultimul târg! Vacanță plăcută celor care sunt în vacanță!

Publicată de Herbio pe Joi, 28 Iulie 2016

Sursa: observator.tv / Foto: colaj / Zsuzsa Zillmann