În urma cu puțin timp, în zona localității Periș, județul Mureș, a avut loc un grav accident de circulație în care, din cauza vitezei excesive și a depășirii neregulamentare, două autovehicule s-au izbit puternic.

În urma accidentului au rezultat 8 persoane rănite din care una rămasă încarcerata.

Echipajele de salvare sosite la fata locului acorda primul ajutor răniților.

Update: .DN15, km. 89+500, între localitățile Peris si Petelea, conducătorul unui microbuz maxi taxi, înmatriculat in București, pe fondul unei manevre de depășire neregulamentara (linie continua simpla), a tamponat un autoturism Audi, al cărui conducator a intenționat sa efectueze un viraj la stânga! In cele doua auto se aflau 10 persoane (8 maxi taxi, 2 auto Audi), 9 nu necesita îngrijiri medicale, conducătorul maxi taxi, posibil ranit usor!
Trafic blocat momentan!


Update 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15, la kilometrul 89+500 de metri, între localităţile Periş şi Petelea, judeţul Mureş, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară de către şoferul autoturismului şi pătrunderea pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar.

În urma impactului mai multe persoane din microbuz au suferit leziuni uşoare, cărora li s-au acordat îngrijirile medicale la faţa locului, iar 3 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Foto: info trafic jud Mureș – Ruxandra Galut / Andra Diana