Conducerea Aeroport Transilvania ne anunta incantati…

Daca tot vine weekendul, ne mai relaxam putin si va prezentam comunicatul conducerii  Aeroportului Transilvania, care, probabil din dorinta de a impresiona cu noua (singura) cursa introdusa, Tirgu Mures – Bucuresti, aduce ceva inedit pentru un zbor care dureaza circa o ora si se face cu un avion cu elice. 😉

Nici mai mult nici mai putin, ne anunta incantati ca “avioanele dispun și de Business Class, care acordă prioritate și facilități, de la check-in şi până la livrarea bagajelor la destinaţie. La bordul aeronavei, pasagerii Business Class, suplimentar față de serviciile gratuite oferite la Clasa Economic, sunt întâmpinaţi cu o băutură la alegere (un sortiment de vinuri atent selecţionate, şampanie şi bere de calitate superioară)” se arata in comunicatul Transilvania Aeroport.

Dupa o bautura fina ar merge si ceva la burtica “pentru ca toţi pasagerii să se bucure de confort, Clasa Economic pune la dispoziţie o serie de servicii gratuite: o masă la alegere (aceasta trebuie anunţată cu minimum 12 ore înainte de zbor), diverse sortimente de băuturi, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 de kg (pentru Amann, Beirut şi Larnaca, bagaj de 30 de kg). De asemenea, alegerea locului nu presupune niciun cost, iar check-in-ul gratuit se poate efectua online sau la aeroport,” se mai arata in comunicat.

Daca v-am convins, iata si programul curselor:

Pentru mai multe detalii, publicam comunicatul integral…

MS / Foto cop: colaj