Platforma online Autovit.ro a anunţat vineri lansarea campaniei de Black Friday, printre ofertele dealerilor parteneri fiind un Ford Fiesta din 2017 la 7.723 euro, preţ redus cu 50% de la 15.446 euro, şi BMW Seria 4 la 16.997 euro, redus cu 23% de la 21.990 euro. În total, în ziua de Black Friday, pe Autovit.ro sunt peste 300 de oferte active pentru autoturisme, camioane şi utilaje grele, cu o valoare totală a discount-urilor de peste 900.000 de euro.

”Am lansat cele mai mari discount-uri din istoria campaniei Black Friday de pe Autovit.ro: am pregătit oferte cu discount-uri record, care ajung la 50% din valoarea iniţială a autoturismelor. Ne-am asigurat că maşinile din ofertă sunt extrem de relevante pentru cumpărători, cu un rulaj mic, produse recent, de la cei mai importanţi dealeri ai noştri. În plus, anul acesta vine şi cu o varietate de oferte pentru categoria de camioane şi utilaje grele, iar acest lucru ne face să fim şi mai încrezători în succesul pe care îl are Black Friday în România”, a declarat Business Manager Autovit.ro, Andrei Dumuţa.

Campania de Black Friday Autovit.ro conţine oferte de la 26 de dealeri parteneri, cele mai multe oferte fiind oferite de Aliat AUTO (Centru Autorizat Mercedes-Benz) din Târgu Mureş, Auto Geist (Galaţi), Leasing Atomobile (Bucureşti) şi Casa Auto Timişoara.

Continuarea pe news.ro