Hai sa nu ramanem indiferenti! Va rugam sa distribuiti…

Sâmbătă, 10 noiembrie, a avut loc un incendiu in comuna Gurghiu, județul Mures! In urma incendiului, casa unei familii cu 6 copii, dintre care 5 minori, a ars din temelii!

In urma acestui incident, artistul Florin Vos a publicat un apel prin care solicita spriinul muresenilor pentru ajutorul familiei ramase fara acoperis in prag de iarna.

“Pentru că știu că am în listă, numai oameni de calitate, cu sufletul mare, fac apel astăzi la voi, pentru a va alătura unui act de caritate!❤️

Cu ajutorul primăriei Comunei Gurghiu și a unor localnici cu inima mare, s-a colectat o suma de bani care ajunge pentru ridicarea unei căsuțe de 40 mp, pana la faza de acoperiș!

Dacă considerați ca puteți ajuta această familie cu bani, haine pentru copii, piese de mobilier, electrocasnice, orice lucruri care credeți că le-ar putea fi de folos, s-a constituit de urgență un centru de colectare, prin amabilitatea familiei Verenca, care va pune la dispoziție spațiul pentru colectarea donațiilor și transportul până la beneficiari, la Gurghiu.

Centrul de colectare este la spălătoria auto Olimpic, Str. Aurel Vlaicu Nr. 37, în spatele bisericilor din cartierul Libertății, din Reghin.

Persoane de contact:

Verenca Vali-0757206390
Verenca Anca – 0756103908
Keresszegi Atilla -‭(0744) 225 013‬ ( pentru materiale de construcții )

Vârstele copiilor, sunt:
Băiețel 2 ani
Băiețel 4 ani
Băiețel 5 ani
Fata de 14 ani
Băiețel 7 ani
Fata de 24

Orice ajutor cât de mic, înseamnă mult!
Va mulțumim !

Pentru donații în bani :

CONT ÎN LEI – TITULAR HORVATH ELENA (MAMA COPIILOR)

RO55BUCU1801036369236RON

Imagini cumplite cu momentul in care agoniseala de-o viata se face scrum…

Publicată de Florin Vos pe Miercuri, 14 Noiembrie 2018

Sursa: Florin Vos