Este vreme de iarnă în Prahova și Brașov iar traficul este îngreunat. A nins si in Harghita, la Borsec.

Poliția anunță că pe DN 1A ninge viscolit, vântul bate în rafale, iar pe carosabil s-a depus un strat de zapadă, motiv pentru care șoferii sunt sfătuiți să nu se aventureze dacă nu au cauciucuri de iarnă la mașini

Condiții meteo similare sunt și pe Valea Prahovei. Se circulă cu dificultate pe DN1 pe tronsonul Bușteni Azuga din cauza precipitațiilor.  Începând din această dimineață pe Valea Prahovei în zonele înalte de munte a început să ningă abundent, iar vântul suflă cu putere.
Este motivul pentru care Salvamont Bușteni a decis să închidă toate traseele montane . De altfel nici telecabinele nu mai funcționează din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Deocamdată la altitudini de sub 1800 de metri este lapoviță, dare se așteapta ca spre seara temperaturile joase să aducă zăpada chiar și la baza muntelui, astfel că în weekend nu este exclus să existe zăpadă și pe pârtii.

Șoferii sunt sfătuiți să plece doar cu mașinile echipate la drum, iar turiștii să nu se aventureze pe traseele montane de la altitudini.