Update: Informatia tinuta „la secret” dezvaluie alte nereguli grave! Bolnavii de cancer din Mures, inca fara posibilitate de tratament! – Partea 2


Va mai amintiti zecile de materiale publicate referitoare la tripleta nociva PSD+UDMR+PNL in relatia cu sanatatea mureseana. Va prezentam situatia absurda creata de razboiul intre Consiliul Judetean Mures (condus de UDMR) si cei doi directori de la Spitalul Clinic Judetean Mures,  Dan Sampalean (PNL) si Ovidiu Girbovan (PSD), in urma caruia cei doi si-au impartit pe rand postul de director de vreo 5 ori in nici 2 ani.

Am atras atentia referitor la multe probleme survenite in urma acestor rocade puerile, nu mai revenim, dar acum s-a depasit orice limita si s-a ajuns sa se puna in pericol viata pacientilor mureseni bolnavi de cancer!

Conform unor informatii primite pe surse medicale si de la pacienti, singurul aparat de radioterapie din judetul Mures este nefunctional de aproape 10 zile. De asemenea, am inteles ca piesa necesara pentru reparatie a fost ceruta de mai multe ori in ultimele luni, aceasta dand semne de defectiune de vreun an de zile.

Cu toate astea, conducerea SCJM nu a procedat nici pana acum la achizitia acesteia, piesa a cedat complet, iar acum bolnavii sufera din cauza incompetentei unor asa zisi manageri.

Unica sansa pentru pacientii cu cancer…

Pentru a intelege mai bine gravitatea situatiei va spunem ca radioterapia este o procedură care poate vindeca pacientul bolnav de cancer sau care poate fi folosită ca terapie adjuvantă, pentru a preveni recidivele după o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a tumorii primare.

MS / Foto: colaj