Președintele comisiei speciale pentru legile justiției, Florin Iordache, a făcut două gesturi obscene in Parlament, după ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile justiției.

”Președintele secției speciale de unificare, sistemtizare a legislației justiției tocmai a proferat gesturi obscene de la această trbună a Parlamentului către colegii parlamentari ai României, care nu se reprezintă singuri, care-i reprezintă pe zecile, sutele de mii de români care i-au votat.

Deci acele gesturi obscene, domnule Florin Iordache, nu ni le arătați nouă, le arătați românilor pe care i-ați tratat cu gaze lacrimogene pe 10 august. Deci vreți să-i băgați și la închisoare, că protestează, vreți să-i transformați în infractori, îi bateți și le arătați și gesturi obscene. Ăsta-i tratamentul pe care-l aplicați românilor.” – a spus un deputat.

IMPORTANT! Ce spune legea cu privire la astfel de gesturi:

Art. 2 L.61/1991. – Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 1) săvârşirea în public de […] gesturi obscene, […], de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice; Art. 3. – (1) Contravenţiile prevăzute la art. 2 se sancţionează după cum urmează: b) cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, cele prevăzute la pct. 1).

Atentie, imaginile va pot afecta emotional…

PSD ridică degetul mijlociu în Parlament

Gest incredibil în Parlamentul României! Florin Iordache le-a arătat degetul mijlociu colegilor din opoziţie! >>> https://bit.ly/2PXtEIl#casăştii (*sursa imagini: Digi24)

Publicată de Digi FM pe Miercuri, 14 Noiembrie 2018

Sursa: protv.ro /  Foto cop: colaj / Video: digi24.ro