IMPORTANT! Asa cum am procedat in nenumarate cazuri publicam si acest apel disperat al unor parinti mureseni care se lupta pentru supravietuirea copilasului lor, deoarece multe din apelurile initiate de Mures Stiri, vizualizate de sute de mii de cititori, au dus la strangeri de fonduri consistente, ajutand astfel pe cei in nevoie. Precizam ca nu obtinem niciun fel de folos in urma acestora si nici nu asteptam nimic in schimb. In cele mai multe cazuri multumirile primite sunt mai mult decat suficiente, desi avem si cazuri singulare in care chiar daca ne-am adus aportul la strangerea unor sume impresionante, de zeci de mii de euro, nu am primit nici macar un simplu multumesc. – MS

In cazul de fata este vorba de de GRITO VERONICA, in varsta de 11 ani ce a fost diagnosticata cu Leucemie acuta, Limfoblastica cu cel B si are nevoie de un transplant medular.

“Stiu ca unii dintre voi nu o sa credeti si o sa spuneti ca suntem doar niste escroci, care vor sa faca bani pe spatele vostru, dar sa stiti ca nu e asa. Aceasta fetita a fost si este internata la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures , sectia Hematologie Oncologica Pediatrica. Spun a fost internata pt ca in aprilie a terminat tratamentul si totul parea ca aceasta crunta boala a disparut, insa in urma cu 3 saptamani cand a revenit la un control au descoperit ca boala a reaparut si ca este mai grav ca prima data, spun mai grav pt ca aceasta fetita are nevoie de un medicament Oncaspar in valoare de 2300 de euro o bucata, care se poate achizitiona doar din Germania si dupa aceea are nevoie de acest transplant medular pe care o sa-l faca in strainatate. Ceea ce va rog pe voi dragi prieteni este sa o ajutam pe aceasta fetita si pe familia ei, care nu isi permit sa cumpere medicamentul si sa plateasca tratamentul cu cat puteti din putinul vostru puteti depune in nr de cont RO62BRDE270SV15829552700 deschis la BRD Tirgu Mures sau il puteti contacta pe tatal fetitei Grito Geza la nr de telefon 0754208235. Va multumim!” ne scrie Eniko Ency.

MS /  Foto: Eniko Ency