Unul a dat cu botu’n bordura…

La data de 3 noiembrie a.c., la ora 04:15, în urma unui eveniment rutier produs pe strada Cuza Vodă din municipiul Tîrgu Mureş, soldat cu pagube materiale, în care un conducător auto de 26 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu bordura de pe marginea părţii carosabile, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tîrgu Mureş au testat cu etilotestul conducătorul  autoturismului  căruia i-a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


La data de 3 noiembrie a.c., la ora 14:35, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe DN 15A E578, în afara localităţii Sântu, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Gurghiu, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


La data de 4 noiembrie a.c., la ora 21:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Tîrnăveni, au oprit în trafic, pe raza localităţii Găneşti, un motoscuter condus de un tânăr, de 19 ani, din comuna Adămuş, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de conducerea unui vehicul  fără permis de conducere  și conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului.

IPJ Mures /  Foto: colaj