In 30 iunie 2018 publicam – Teribilismul si viteza a mai produs o nenorocire! Un tanar a murit si altul se afla in stare foarte grava dupa ce s-au rasturnat cu masina!

Burian Mihai, in varsta de 22 de ani, a avut neinspiratia sa se urce, in acea seara, in mașina alaturi de prietenii lui. Din pacate, decizia luata l-a costat enorm. Soferul a facut accident, care s-a finalizat cu decesul unuia dintre ei. El a fost accidentat foarte grav si a stat 3 luni in coma, iar acum se afla internat la Nova Vita, la recuperare. Cheltuielile sunt 300 lei/zi, suma ajungand la 9000 lei pe luna. Din pacate, nu poate face fata acestor cheltuieli, o are doar pe mama lui alaturi. Are MARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

Inainte sa ne permitem sa-l judecam pentru decizia luata si sa comentam cu rautate asupra acestui aspect, sa ne gandim ca oricine este supus greselii, mai ales la o varsta ca a lui Mihai. Fiecare dintre noi a fost sau este tanar, am facut greseli, dar poate am avut putin mai multa sansa.

Asadar, cei care nu vor “doar sa arunce cu piatra”, ci doresc sa-l ajute, o pot face donand in conturile de mai jos, deschise la BRD Tirgu Mures, pe numele mamei Burian Ana Anastasia:

RO77BRDE270SV22475692700 – RON
RO65BRDE270SV22475932700- Euro

Redactia MS /  Sursa apel/documente: Daia Dan