In urma cu putin timp, la iesirea din localitatea Acatari, directia Sighisoara, a avut loc un grav accident de circulatie in care, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum, doua autovehicule s-au lovit frontal si s-au rasturnat in sant.

In urma accidentului doua persoane au ramas incarcerate. Echipajele de salvare intervin pentru descarcerarea victimelor. Traficul este blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Mureş, traficul rutier este restricţionat pe DN 13 pe sensul Sighişoara – Târgu Mureş, pe raza localităţii Acăţari, din cauza unei coliziuni dintre un autocamion şi un autoturism. Două persoane au fost rănite în urma impactului. Circulaţia se desfăşoară pe celălalt sens, alternativ.”

Revenim cu amanunte.


Update: “Potrivit pompierilor ISU Mures ajunsi la locul interventiei este vorba despre 2 autoturisme rasturnate in afara partii carosabile si un TIR incarcat cu sticla. Sunt trei victime din autoturism, toate incarcerate, dintre care una nu a supravietuit, plus soferul TIR, toate 4 victime de sex masculin,” conform radioson.ro.

Imagini cu puternic impact emotional…

Foto: Molnar Bela‎ – Info locatie radar sighisoara /  Ruxanda Galut – INFO TRAFIC jud. MURES /  radioson.ro

MS / Foto cop: arhiva