Dupa ce Dragnea a terminat cu nunta baietelului, ceilalti…

Fiscul vrea sa afle cat au platit tinerii casatoriti fotografilor de la nunta, formatiei sau restaurantului unde au facut petrecerea. Astfel, ANAF a inceput sa le trimita formulare pe care sa le completeze cu aceste date.

“Va solicitam informatii despre persoane fizice/Intreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Intreprinderi Familiale/ Societati Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-ati avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea casatoriei civile si religioase.

In sensul celor de mai sus, completati delcaratia alaturata, cu privire la persoane/ societati/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoasteti/ detineti privind: formatie muzicala; locatie eveniment; servicii foto-video”, scrie in documentul transmis de ANAF persoanelor proaspat casatorite, informeaza Profit.ro.

Amenda pentru nerespectarea solicitarii Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

In formularul trimis de Fisc, romanii sunt avertizati ca declaratiile sunt date “sub sanctiunea faptei de fals in declaratii, prevazuta de art 326 din Codul Penal”.

Consultantul fiscal Adrian Benta considera ca demersul ANAF este normal si firesc, pentru ca toti cei care presteaza servicii trebuie sa plateasca taxe.

Sursa:ziare.com /  Foto: colaj