Astea sa fie autobuzele “noi” promise de viceprimarul socialist in vara?!…

Va mai amintiti declaratia viceprimarului din vara: „Vom avea zeci de autobuze electrice. Parcul auto va fi inlocuit in totalitate!”. “Municipiul dorește să achiziționeze un număr de autobuze hibride prin ADR Centru și un număr de minim 38 de autobuze diesel din fonduri locale. Practic, vorbim de o înnoire 100% a parcului auto și, pe lângă cele pe care le avem, cele 20 autobuze Iveco, de atingerea unui număr pe care ni-l dorim, de 118.”

Nu stim nici noi unde sunt cele peste 100 de autobuze noi promise, dar stim de proiectul supus ieri la vot in sedinta secreta AGA Transport Local, in care este prevazuta suma de 300.000 lei pentru achizitia de autobuze second hand in valoare de circa 10.000 de euro bucata, deci vreo 6 maximum.

De promisiunile socialiste neonorate suntem lamuriti, dar nu putem intelege cum de avem in functie zeci de ani acelasi director la Transport Local, Tatar Bela. Poate ne explica cei de la UDMR care sunt “calitatile” pentru care este mentinut in functie, desi transportul in comun este mai mult iesit din comun. Am aprecia un raspuns cat mai rapid pentru a-l putea adauga la materialul pe care il vom publica in curand, un articol in care va aratam cum a dezvoltat directorul calitatea transportului targumuresenilor, in paralel cu propria bunastare infaptuita bineinteles din umilul venit de bugetar. 😉

 

MS /  Foto cop: colaj