In urma cu 4 ani inaugura lucrarile alaturi de Dragnea, Gliga, Buicu, acum…

Va mai amintiti festivitatea de inaugurare a lucrarilor la Centura Ocolitoare Tirgu Mures din 2014, la care, pe langa utilajele carate peste noapte pentru a da bine in poze, au participat multe “personalitati socialiste” de la nivel central – Victor Ponta, Liviu Dragnea, etc – si altele de la nivel local – Gliga Vasile, Florin Buicu etc. ?

Ei bine, daca atunci se laudau si ne asigurau de realizarea acesteia, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Tirgu Mures, in care si-a prezentat mandru noul partid, Victor Ponta le transmite nonsalant muresenilor: “Probabil trebuie sa faca Tel Drum centura. Daca nu, n-o s-o aveti (…) De ce n-au facut centura ocolitoare? Pentru ca nu sunt in stare”.

Cat de ipocrit poate sa fie el si ceilalti socialisti din capitala, ne-am lamurit! Dar oare ce au de spus “personalitatile socialiste” muresene care erau prezente in 2014 alaturi de el? Banuim ca nimic, doar stim ca de atunci au mai participat la multe inaugurari de acest gen, nefinalizate nici pana astazi, cum ar fi RMN-ul de la Spitalul Judetean Mures, care nu functioneaza nici acum, nu-i asa dle Buicu? Cam asa si cu Centura…

Publicam imaginile video de la momentul inaugurarii din octombrie 2014, publicate pe canalul oficial PSD Mures:

MS /  Foto: colaj captura video