La data de 07.09.2018, Judecătoria Tîrgu Mureş a dispus emiterea unui ordin de protecţie, privind un bărbat, de 34 de ani, din Tîrgu Mureş, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri, faţă de fosta sa concubină, precum şi de domiciliul acesteia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, în data de 15 octombrie a.c., când s-a apropiat la mai puţin de 100 de metri de staţia de autobuz în care fosta sa concubină aştepta un mijloc de transport în comun pentru a se deplasa la domiciliu, după care a condus un autoturism cu care a urmărit autobuzul cu care se deplasa aceasta.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe raza comunei Mădăraş, bărbatul de 34 de ani, care a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice.

Împotriva bărbatului, în data de 15 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale nr. 2 Band au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva