Nu eşti destul de bogat până când nu ai şi ceva ce nu se poate cumpăra cu bani…

KEMÉNY ABIGAIL-RENÁTA, o fetita in varsta de 17 ani care viseaza sa devina educatoare, este grav bolnava. A fost diagnosticată cu LIMFOM HODGKIN CU SCLEROZĂ NODULARĂ STD.II – BOALA REFRACTARĂ. Adica are cancer! Noi putem sa o ajutam sa-si continue visul…

Donațiile pentru Abigail pot fi depuse în contul Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” (cu sediul în Tg.Mures, str. Ionel Giurchi nr. 35., CIF: 20574105, tel: 0751-090325).

Nr. cont deschis special pentru acest caz:

Banca BRD Târgu Mureș:
KEMENY ABIGAIL RENATA RO44BRDE270SV22340552700

Banca Transilvania Târgu Mureș:
Asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” RO11BTRLRONCRT00A4999203


Lehet túl sok képregényt olvastam gyerekkoromban… Ezekben mintha folyton meg akarták volna menteni a Földet.
Talán emiatt érzek felnőttként késztetést arra, hogy próbáljam – ha nem is megmenteni, de mindenképp – jobbá tenni a világot.
KEMÉNY ABIGAIL-RENÁTA 17 éves és súlyos beteg. Van ugyan esélye élni, de csak akkor, ha az orvosok, Isten és mi együtt segítunk neki .
,,A betegség az egyenlőség legeredményesebb harcosa. Mit sem számít se gazdagság, se életkor, se testsúly, se vallás, a beteg az beteg. Ha a beteg értelmet talál a betegségében, és céljai vannak, az erőt ad neki, hogy végigcsinálja, kibírja mindazt, ami a betegséggel, annak kezelésével jár.”
Ehhez viszont most Abigailnek szüksége van ránk és nekünk rátok.
Az október 8-ai, hétfői napot a Rádió Gaga arra szenteli, hogy reggel 5-től este 10-ig pénzt gyűjt. Aki tud, segítsen, mert
az adakozás nem csupán másoknak ad életet, de neked is.
A legkisebb összeg is nagyon sokat számít és nagyra értékeljük.
Szívből köszönjük minden támogató önzetlen segítségét!

Abigailnal II. stádiumú HODGKIN LIMFOMÁT (noduláris szklerózissal – refrakter forma) diagnosztizáltak
Nagyon nagy pénzösszegnek kell összegyűlnie ahhoz, hogy Abigail hozzájuthasson a számára életmentő orvosi kezelésekhez és bevatakozásokhoz, de ha a mi anyagi lehetőségünkhöz hozzáadjuk a te segítséged is, valamint mindazoknak a nagylelkű embereknek az adományát és hozzájárulását, akik szintén bekapcsolódnak ebbe a kampányba, akkor már egyre jobb esélyünk van erre!
Az Abigailnak szánt pénzösszegeket a marosvásárhelyi székhelyű „Együtt a rákos gyerekekért” Alapítvány (székhely: Ionel Giurchi utca 35. Szám, CIF:20574105, tel: 0751-090325) bankszámlájára lehet folyósítani.
A külön erre a célra megnyitott bankszámlaszám:
Banca BRD Târgu Mureș:
KEMENY ABIGAIL RENATA RO44BRDE270SV22340552700
Banca Transilvania Târgu Mureș:
„Együtt a rákos gyerekekért” Alapítvány RO11BTRLRONCRT00A4999203

Sursa: Mihaly Kakasi / Foto cop: colaj