Tânăra poliţistă care l-a păzit pe Donald Trump la Adunarea Generală a ONU de la New York a stat de vorba cu jurnaliştii Observator. Femeia, originară din Târgu Mureş, lucrează din martie 2017 ca ofiţer de securitate la Naţiunile Unite şi a povestit că i s-a implinit un vis în momentul în care a stat în preajma celui mai puternic om de pe planetă, pe podium, în timpul discursului susţinut zilele trecute.

Katalin – Dalma Nemeş l-a escortat pe Donald Trump în timpul petrecut de acesta la Adunarea Generală a ONU şi a stat în preajma sa inclusiv în momentul în care preşedintele american şi-a rostit discursul în faţa principalilor lideri ai lumii.

“Pentru mine a fost o experienţă extraordinară şi cred că o să îmi amintesc toată viaţa de acest experiment. A fost un moment frumos!”

Românca originară din Târgu Mureş a povestit că ea a fost cea care şi-a dorit să ia parte la această misiune, iar colegii săi au fost de acord.

Katalin a aplicat pentru acest job pe site-ul ONU în 2016 şi a fost invitată la un interviu pe care l-a trecut cu brio. Astfel, din martie 2017 lucrează la sediul din New York al Organizaţiei.

Românca îşi doreşte acum să îşi prelungească contractul şi să rămână la New York.

Sursa: observator.ro / Foto: colaj captura