In doar cateva ore…

La data de 4 octombrie a.c., ora 14:48,pe strada Gheorghe Doja din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Reghin, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o femeie, de 58 de ani, din Sîngeorgiu de Mureş, pieton angajat în traversarea regulamentară a drumului pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului.


La data de 4 octombrie a.c., ora 20:21,pe strada Bulevardul 22 Decembrie 1989 din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Luduş, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un bărbat, de 67 de ani, din Tîrgu Mureş, pieton angajat în traversarea regulamentară a drumului pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

November 7 piac( gázolás átjárón 67 éves áldozat )

Publicată de Mihaly Kakasi pe Joi, 4 Octombrie 2018


La data de 4 octombrie a.c., ora 04:52, pe strada Râului din municipiul Reghin, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Reghin, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi a intrat frontal într-un parapet metalic de pe marginea drumului, după care în gardul unui imobil.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei pasagere de 24 de ani, din mun. Reghin şi cu rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui alt pasager, de 22 de ani, din mun. Reghin.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

IPJ Mures /  Foto-video: Mihaly Kakasi