Este vorba despre eleva Bucur Ioana Cristina, absolventa a Colegiului National Mircea Eliade, profilul matematica-informatica, din Sighisoara. Aceasta a fost premiata ieri la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Bucuresti pentru rezultatul extraordinar la Bacalaureat si cea mai buna medie la admitere.

Mai precis eleva sighisoreanca a obtinut media 10 la bacalaureat si media 9,98 la admitere ceea ce a dus-o la conferirea Diplomei de merit. La premiere au fost prezenti parintii sighisorencei dar si directorul Colegiul National Mircea Eliadea, Marius Tomulet caruia i-a fost inmanata Diploma de excelenta acordata Colegiului National Mircea Eliade in semn de apreciere pentru rezultatele unitatii de invatamant si pentru cea mai mare medie la admitere la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Bucuresti, obtinuta de absolventa sighisoreana, in prezent studenta la ASE.

Bucur Ioana Cristina ne declara ca nu crede ca exista o “reteta a succesului, dar atunci când există ambiție, determinare, munca asiduă și concentrare reușita este iminenta. M-am dedicat constant învățării, iar rigurozitatea unui plan de organizare a activităților zilnice a reprezentat acea “cheie” spre a deschide porțile reusitei. ” a declarat sighisoreanca.

Felicitări Cristinei, cadrelor didactice și părinților care i-au fost alături.

Sursa: radioson