Scoli, gradinite, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, magazine…

Ansamblul rezidential Maurer Residence Targu Mures isi va avea amplasarea pe locul fostei fabrici de zahar din Tirgu Mures.

Din harta ansamblului nu vor lipsi spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, spațiile comerciale sau centrele private de învățământ.

Se are în vederea construirea unei grădinițe și a unei școli pentru aproximativ 3000 de familii tinere care vor popula acest nou cartier al orașului Târgu Mureș.

Sunt prevazute peste 3000 de locuințe in cele 53 de imobile, care vor fi realizate in cele două faze de construcție din cadrul proiectului.

Preturile incep de la 35.000 de euro pentru o garsoniera, de la 49.500 de euro pentru un apartament cu 2 camere si de la 58.500 pentru un apartament cu 3 camere.

Incep lucrarile MAURER RESIDENCE Targu Mures…

MAURER RESIDENCE Targu Mures

Incep lucrarile MAURER RESIDENCE Targu Mures, cel mai mare ansamblu rezidential din judetul Mures, continand 56 de blocuri noi, marca MAURER IMOBILIARE. Apartamente de la 1 la 4 camere, finisate complet, la cheie!Vino sa vorbim despre noua ta locuinta si sa beneficiezi de preturi reduse in faza de proiect, avand modalitati de plata personalizate posibilitatilor tale financiare!Suna la 0732 149900 sau scrie pe denis.ciupag@maurerimobiliare.ro

Publicată de Apartamente Targu Mures pe Marţi, 4 Septembrie 2018

Sursa: maurer-residence-targumures.ro