Au trecut mai mult de două luni de la redeschiderea Aeroportului Transilvania. Încă nu sunt curse noi, doar cele anuntate deja si multe anunțuri referitoare la dezvoltarea aeroportului și introducerea altor destinații de pe acest aeroport.

“În prezent sunt cinci curse săptămânale, două către destinații din Germania, la Aeroporturile din Memmingen și Dortmund cu câte două curse săptămânale, respectiv o cursă săptămânală către Antalya – Turcia. Din 17 septembrie intră două destinații, Londra – Luton cu patru curse săptămânale și Budapesta cu două curse săptămânale, astfel ajungându-se la 11 curse regulate pe Aeroportul Târgu-Mureș”, a declarat, într-un comunicat de presă, Peti Andras, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureș.

La ședința de săptămâna trecută a Consiliului Judeţean Mureș s-a aprobat achiziționarea, din fonduri proprii ale Aeroportului, a unui sistem de acces auto, barieră și sistem de plată pentru parcarea din fața Aeroportului. Se vor scoate la licitație și locurile de parcare pentru taxiuri, iar anul acesta, pentru pasagerii care vin cu mașini proprii la Aeroport, parcarea este gratuită.


Despre Aeroportul Transilvania și ”accesoriile” lui vorbim marți, 11 septembrie, la „Părerea ta”, imediat după știrile de la ora 14. Ascultați și intrați în direct cu invitatul Luminiței Avram, Peti Andras, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureș, sunând la unul din numérele de telefon 0265 307 777, 0365 424 433 sau trimiteți mesaj la nr. de telefon 0755 044 519. Suntem prezenți și online pe www.radiomures.ro.

Sursa: Corina Muntean – RTM