ATENTIE, soferi! Inarmati-va cu rabdare…

A inceput operatiunea de montare a grinzilor la pasajul de pe DN15. S-a montat doar o grinda pana acum si mai sunt 8 ce urmeaza sa fie montate. Desi circulatia se opreste total doar cate 15 minute, s-au format coloane destul de mari pe ambele sensuri.

Circulaţia pe DN 15 va fi parţial închisă, joi, între localităţile Cheţani şi Luduş din judeţul Mureş, unde se vor monta grinzi de beton la un pasaj rutier de pe Autostrada Târgu Mureş – Câmpia Turzii, anunţă DRDP Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, joi, între orele 7.00 şi 19.00, se vor monta grinzile prefabricate din beton la pasajul rutier construit peste drumul naţional DN 15, la km 26+960, între localităţile Cheţani şi Luduş din judeţul Mureş.

„Această activitate va afecta fluenţa traficului rutier în ambele sensuri pe drumul naţional, circulaţia rutieră urmând a se desfăşura în sistem alternant, dirijată cu piloţi de circulaţie, iar pentru scurte perioade de timp (circa 10-15 minute – durata de montaj pentru o grindă) fiind oprită în ambele sensuri”, arată reprezentanţii DRDP Braşov.

Sursa: Ruxanda Galut – ‎INFO TRAFIC jud. MURES