Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe DN 13, E60, pe strada Mihai Viteazul din localitate, un moped, condus de un tânăr, de 17 ani, din localitatea Vînători.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine  permis de conducere.


Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DJ 153A, pe raza localităţii Hodoşa, o motocicletă, condusă de un tânăr, de 15 ani, din localitatea Hodoşa.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta avea certificatul de înmatriculare suspendat din anul 2014.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine  permis de conducere şi punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva