Cine mai doreste, cine mai pofteste…

Fara niciun fel de dezbatere, in doar 9 minute – atat a tinut şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Mureş, din 9 August 2018 -, toti consilierii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de utilizare și a tarifelor de închiriere a Complexului Transilvania Motor Ring, a carui inițiator a fost Péter Ferenc, Președintele Consiliului Județean Mureș.

De doar 9 minute au avut nevoie consilierii mureseni pentru a vota cele 3 puncte de pe ordinea de zi, ignorand total al 4-lea punct care prevedea ” Întrebări, interpelări, răspunsuri, opinii”, stabilind cel mai probabil un nou record de durata a unei sedinte. Asadar, intr-un consens total si fara comentarii UDMR+PSD+PNL au stabilit tarifele astronomice, prezentate mai jos, pentru utilizarea circuitului auto. Au mai votat rapid cele doua proiecte privind contractul de delegare prin concesiune a Stației de Transfer, Sortare, Compostare de la Cristești – Vălureni, tot fara comentarii, si au plecat linistiti in vacanta cu indemnizatia de sedinta bifata si incasata.

LIVE | Ședinţa extraordinară a Consiliului Judeţean MureşOrdinea de zi o puteți vedea aici ➡️ http://www.cjmures.ro/proiecte_2018_08_09.htmDISTRIBUIȚI mai departe să vadă toți mureșenii. Mulțumim!#MureșulCivic

Publicată de Muresul Civic pe Joi, 9 August 2018

 

Sursa: cjmures.ro