Ce soarta credeti ca va avea noul club…

Consilierul local Szászgáspár Barnabás, fostul antrenor BC Mures, a anunțat că se va retrage din CL tirgu Mures pentru a se dedica sportului. Într-o conferință de presă, desfășurată azi la la sediul UDMR Târgu Mureș, el a arătat că “va pune umărul la edificarea noului club CSM Tirgu Mureș” urmând a activa în perioada următoare în postura de vicepreședinte.

BARNABÁS a ocupat in acelasi timp si functia de consilier UDMR in CL Tirgu Mures si cea de antrenor al echipei de baschet BC Mures, astfel a avut „oportunitatea” sa-si voteze propriul salariu si buget de milioane, ani de zile, pentru clubul falimentat. Atentie, cu toate milioanele primite, tot a “condus” echipa la faliment.

Si pentru ca dovada de incapabilitate a acestuia nu a fost suficienta pentru bravii conducatori de la carma orasului, acum l-au pus sa conduca noul club CSM Tirgu Mureș, infiintat si finantat din banii orasului cu alte milioane!

Foarte important de mentionat este ca acest antrenor/consilier SZÁSZGÁSPÁR BARNABÁS, se afla in top 3 cei mai bine platiti consilieri locali, cu un venit de aproape 22.000 de euro, din care 21.300 euro erau primiti chiar de la echipa BC Mures!

Presedintele organizatiei UDMR Tirgu Mures, Vass Levente, a anunțat că locul său în Consiliul Local va fi preluat cel mai probabil de jurnalistul Vajda György.

MS / Foto: colaj