Cine doreste oare incredintarea catre o firma privata pentru o suma de vreo 10 ori mai mica?!

Circa 200.000 de euro s-au incasat intr-o luna, adica aproape atat cat va incasa municipalitatea daca se vor incredinta parcarile unei firme private pentru administrare. Acum, ori este gresita suma din contractul de incredintare si lipseste un zero, fie se doreste ca firma respectiva sa aiba un profit spectaculos. De ce oare?!

Important de mentionat ca vechea concesiune catre firma privata Tracia Trade a adus orasului aproximativ 100.000 de euro pe an! Daca inmultim cu cei 8 ani in care au administrat parcarile, reiese ca este vorba de vreo 800.000 de euro, in loc de vreo 8.000.000 de euro. Oare cine a avut de castigat din aceasta diferenta enorma, ca de pierdut stim exact: Municipiul Tirgu Mures!

S-a dovedit încă o dată că parcarile cu plată administrate de Primarie este solutia si nu transferul unui monopol public spre unul privat, fără nici un fel de control și cu o redevență minusculă.

Cei din PNL-UDMR- PSD au votat sa se dea unui privat cu doar 1,2 milioane lei pe an redeventa, cînd doar într-o lună s-au incasat 900.000 lei prin administrarea temporara de catre primarie a parcarilor cu plată.

Cei 9 oameni necesari nu este nevoie sa fie angajati, pot fara probleme să îi transfere de la alte departamente pline de oameni, care isi pierd vremea cu lucruri inutile. A se vedea “secretara” dublului incompatibil, comunicatorii dublului incompatibil, cei cu concertele primariei si mai sunt vreo citiva a lui Csegzi, de care se poate lipsi comunitatea si pot fi orientati spre servicii publice importante pentru tirgumureseni.

Sursa: Dan Masca / Foto cop: colaj