Teribilismul si viteza a mai produs o nenorocire! Soferul vinovat a scapat…

Azi-noapte, in localitatea Corunca, judetul Mures, zona Vatman, a avut loc un grav accident de circulatie cauzat de viteza excesiva si teribilismul unui tanar sofer targumuresean, din cauza caruia un alt tanar a decedat si altul se afla in stare foarte grava, amandoi pasageri in autoturism.

Soferul masinii din imagini, in varsta de 26 de ani, care circula cu viteza pe un sector de drum in panta si cu multe curbe, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, a iesit in decor unde a lovit un stalp de beton, dupa care s-a rasturnat.

In urma accidentului au rezultat 3 victime, dintre care doua au ramas incarcerate. Cu toate eforturile echipajelor medicale sosite la fata locului, una dintre victime, un tanar de 20 de ani, a decedat, iar alta, un tanar de 22 de ani, este in stare foarte grava. Soferul a fost ranit si el, dar nu se afla in pericol de moarte.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Atentie, imagini cu puternic impact emotional..

Foto: Niki Montana – info trafic jud. Mures