Din pacate, traim in Tirgu Mures, in 2018, si avem asemenea scoli. Din pacate, reabilitarea terenului de sport de la Gimnaziul Nicolae Bălcescu nu s-a realizat nici pana azi, desi exista bani alocati de 2 ani. Publicam imagini cu starea terenului si rezultatul medical al unui elev care s-a accidentat in aceasta locatie.

Prea multe cuvinte nu mai sunt de spus. Acesta este doar un exemplu, dar situatia se regaseste in majoritatea scolilor din Mures. Iata ce scrie consilierul POL Radu Balas:

“Așa arată, de 40 de ani, terenul de sport de la Gimnaziul Nicolae Bălcescu din orașul european Tîrgu Mureș. Ca atare, nu e de mirare că unii elevi mai dau cu piciorul în dâlmele de beton și ajung la spital. De doi ani, de când sunt consilier local, mă zbat pentru amenajarea unui teren de sport nou la această școală. Anul trecut și acum doi ani, în urma insistențelor mele, banii au fost prevăzuți în buget, dar primarul n-a catadicsit să execute și această prevedere bugetară. Cică, într-o săptămână, Primăria va vira banii pentru teren, pentru ca școala să poată face achiziția. Nu a durat chiar așa de mult.”